Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
διαιτα   διαιτα


ΔΙΑΙΤΑ DASH
ΔΙΑΙΤΑ ATKINS
ΔΙΑΙΤΑ DUKAN
ΔΙΑΙΤΑ ΖΩΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΑ ABS
ΔΙΑΙΤΑ ORAC
ΔΙΑΙΤΑ WEIGHT WATCHERS

  

 
διαιτα Dukan

Δίαιτα Dukan (Ντουκάν) - Δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες
Γρήγορο Αδυνάτισμα

Δίαιτα Ντουκαν (Dukan), Δίαιτα Express, Αδυνάτισμα, Λιποδιαλύτες, Χάπια αδυνατίσματος Phen 375
Δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες

Δίαιτα Dukan (Ντουκάν)
διαιτα Dukan Η Δίαιτα Dukan πήρε το όνομά της από τον δημιουργό της, τον διατροφολόγο και ιατρό Δρ. Pierre Dukan, στα τέλη της δεκαετίας 1990. Η Δίαιτα Dukan είναι πολύ δημοφιλής στη Γαλλία και σύμφωνα με τα media την χρησιμοποιούν πάνω από 1,5 εκατομμύριο Γαλλίδες για να χάσουν κιλά και να διατηρήσουν το βάρος τους
στα επιθυμητά επίπεδα. Σύμφωνα με το περιοδικό Marie Claire UK, αστέρες της Show Biz όπως οι Jennifer Lopez και Gisele Bundchen, χρησιμοποίησαν την Δίαιτα Dukan για να χάσουν τα κιλά που είχαν πάρει κατά την εγκυμοσύνη.


διαιτα Dukan


Τα Βασικά της Δίαιτας Dukan

διαιτα Dukan Η Δίαιτα Dukan μοιάζει πολύ με την Δίαιτα Atkins. Βασίζεται στην κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ενώ περιορίζει σημαντικά τους υδατάνθρακες, ανεξάρτητα από πού προέρχονται, αμυλούχα λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και όσπρια.
Η Δίαιτα Dukan δίνει έμφαση στην προέλευση των πρωτεϊνών και προτείνει τροφές που είναι χαμηλές σε λιπαρά όπως πουλερικά, ψαρικά και γαλακτοκομικά με λίγα λιπαρά. Η Δίαιτα Dukan δεν περιορίζει τις ποσότητες που τρώτε. Μπορείτε να τρώτε όσο θέλετε, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αρκεί να είναι από τις τροφές που προτείνει.
right arrow
Χάπια Αδυνατίσματος Phen375

Γρήγορο αδυνάτισμα παράλληλα με τη δίαιτα Ντουκάν
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!

Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375

πριν και μεταtrans.gif Η Δίαιτα Dukan έχει 4 φάσεις

Φάση 1 – Επίθεση
Η Επίθεση είναι η πιο απλή φάση. Διαρκεί από 2 έως 10 ημέρες, ανάλογα με το πόσα κιλά θέλετε να χάσετε. Το μόνο που επιτρέπεται να τρώτε είναι άπαχη πρωτεΐνη (άπαχο κρέας, άπαχα γαλακτοκομικά, κλπ). Μπορείτε να καταναλώνετε 1,5 κουτάλι της σούπας πίτουρο βρώμης και να πίνετε 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Προτείνεται επίσης να ασκείστε ελαφρά 20 λεπτά την ημέρα. Σε αυτή την φάση μπορεί να αντιμετωπίσετε κακή αναπνοή και ξηροστομία, τα οποία μπορείτε να τα μετριάσετε σε κάποιο βαθμό αν καταναλώνετε περισσότερο νερό. Εάν μετά από 5 ημέρες δεν δείτε να χάνετε κιλά, περνάτε στην δεύτερη φάση.

Φάση 2 – Κρουαζιέρα

Στην Φάση της Κρουαζιέρας οι ημέρες με μόνο άπαχη πρωτεΐνη ανταλλάσσονται με ημέρες με πρωτεΐνες και λαχανικά. Για παράδειγμα 3 ημέρες πρωτεΐνες που ακολουθούνται από 3 ημέρες με πρωτεΐνες και λαχανικά. Μπορείτε να ακολουθήσετε όποιο σχέδιο θέλετε, άλλα οι ημέρες πρέπει να είναι οι ίδιες και δεν πρέπει να ξεπεράσουν τις 5 ημέρες. Τα λαχανικά που επιτρέπονται περιορίζονται σε αυτά που δεν περιέχουν αμυλούχους υδατάνθρακες όπως σπανάκι, σέλινο, σπαράγγια, αγγούρι και ντομάτα. Η ποσότητα του πίτουρου βρώμης που μπορείτε να τρώτε αυξάνεται στα 2 κουτάλια της σούπας την ημέρα. Ο χρόνος άσκησης αυξάνεται στα 30 λεπτά την ημέρα. Η Φάση της Κρουαζιέρας διαρκεί μέχρι να έχετε χάσει όλα τα κιλά που θέλετε και η ταχύτατα με την οποία χάνετε κιλά, είναι 1 κιλό την εβδομάδα.

Φάση 3 – Εδραίωση (Συντήρηση)
Η φάση της Εδραίωσης μπορεί να ονομαστεί και φάση Συντήρησης και ξεκινάει όταν έχετε χάσει όλα τα κιλά που θέλετε. Συνεχίζετε να ακολουθείτε το ίδιο πρόγραμμα διατροφής όπως στην Φάση της Κρουαζιέρας, άλλα σας επιτρέπει να προσθέσετε και κάποιες επιπλέον τροφές. Στη Εδραίωση σας επιτρέπεται να τρώτε δυο φέτες ψωμί ολικής αλέσεως, 40 γραμμάρια τυρί και ένα φρούτο τη ημέρα. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε ένα εορταστικό γεύμα την εβδομάδα, που μπορείτε να φάτε ό,τι θέλετε. Ο περιορισμός είναι ότι τα εορταστικά γεύματα θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον μια εβδομάδα. Μετά από κάποιο διάστημα σε αυτή την φάση, μπορείτε να τα κάνετε δύο τα εορταστικά γεύματα την εβδομάδα. Η Φάση της Εδραίωσης διαρκεί πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες φάσεις. Για να υπολογίσετε πόσες ημέρες διαρκεί, πρέπει να πολλαπλασιάσετε τα κιλά που έχετε χάσει στη Φάση της Κρουαζιέρας με τον αριθμό 11. Για παράδειγμα, αν στη Φάση της Κρουαζιέρας χάσατε 15 κιλά, τότε η Φάση της Εδραίωσης πρέπει να διαρκέσει 15×11=165 ημέρες.

Φάση 4 – Σταθεροποίηση
Η φάση αυτή θα είναι τρόπος ζωής για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Μπορείτε τα τρώτε ότι θέλετε, αλλά ακολουθώντας τους κανόνες της Φάσης 2 (Κρουαζιέρα). Ο περιορισμός είναι, ότι μια ημέρα της εβδομάδας θα είναι ημέρα καθαρής πρωτεΐνης, δηλαδή θα τρώτε μόνο πρωτεΐνη. Για να αποφύγετε να πάρετε πάλι κιλά, θα πρέπει να γυμνάζεστε περισσότερο, να αποφεύγετε τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη, να καταναλώνετε τροφές με λίγα λιπαρά και να μην τρώτε βιαστικά. Αν πάρετε κιλά, κάντε δύο ημέρες της εβδομάδας δίαιτα καθαρής πρωτεΐνης.

Τα Θετικά της Δίαιτας Dukan

  • Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες
  • Έχει γρήγορα αποτελέσματα στις πρώτες φάσεις
  • Παρέχει πρόγραμμα διατροφής και για χορτοφάγους
  • Τα “εορταστικά γεύματα” βοηθούν την ψυχολογία για να συνεχίσετε τη δίαιτα

Τα Αρνητικά της Δίαιτας Dukan

  • Είναι πολύ περιοριστική και απαγορεύει πολλές υγιεινές τροφές
  • Μπορείτε να αντιμετωπίσετε κόπωση και κακή διάθεση
  • Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πονοκέφαλους, δυσκοιλιότητα και κακή αναπνοή σε πρωτεϊνικές δίαιτες
  • Είναι βαρετή, λόγω του περιορισμένου αριθμού τροφίμων που επιτρέπει
  • Δεν είναι κατάλληλη για όσους έχουν ιστορικό ουρικής αρθρίτιδας (ποδάγρα), νεφρικής νόσου και υψηλής χοληστερόλης

Συμπέρασμα

Η Δίαιτα Dukan είναι μία δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες που εστιάζει σε πρωτεϊνικές τροφές με λίγα λιπαρά. Μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά με την Δίαιτα Dukan, αλλά ο κίνδυνος να τα πάρετε ξανά είναι πολύ μεγάλος, αν δεν ακολουθήσετε τους κανόνες αυστηρά για πάντα. 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
| Θερμιδομετρητής |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα