Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
προιοντα υγειας   χαπια αδυνατισματος Phen375

Θεραπεία ακμής

Λεύκανση δοντιών

Λίφτινγκ ματιών
  

 
προιοντα ποιοτητας

Συχνές Ερωτήσεις Πελατών (FAQ)

Ερωτήσεις για τα Χάπια αδυνατίσματος Phen 375 Λιποδιαλύτες για χάσιμο βάρους, θεραπεία ακμής, λεύκανση δοντιών, λίφτινγκ ματιών, πτώση άνω βλεφάρου, ανόρθωση
Αν θέλετε να κάνετε κάποια ερώτηση που δεν περιλαμβάνεται εδώ, στείλτε μας e-mail


Χάπια αδυνατίσματος Phen375™

χαπια αδυνατισματος Phen 375


Σε ποιες χώρες αποστέλλεται το Phen375;
Τα χάπια Phen375 αποστέλλονται σε όλες τις χώρες, εκτός από την Ν. Ζηλανδία και τις χώρες που είναι σε κατάσταση "εμπάργκο", όπως π.χ. Κούβα, Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Β. Κορέα, Λιβερία, Συρία, Σομαλία, Σουδάν, Ρουάντα, Ζιμπάμπουε, Ζαίρ, και περιοχές της Παλαιστίνης.
Στην Ελλάδα τα χάπια Phen375 αποστέλλονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω τα χάπια μου;
Η παραγγελία αποστέλλεται με USPS (Αμερικανικό Ταχυδρομείο) παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις παράδοσης. Ο χρόνος που απαιτείται μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα είναι 10-15 ημέρες. Όταν κάνετε την παραγγελία σας, σας παρέχεται ένα Tracking Number του δέματός σας και μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το δέμα σας, στην ιστοσελίδα www.usps.com

Θα πληρώσω φόρο Τελωνείου;
Όχι - δεν υπάρχει φόρος. Η υπηρεσία παράδοσης από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χρεώνεται 3 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου μπορώ να αλλάξω την ποσότητα ή την διεύθυνσή μου;
Από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει υποβληθεί επιτυχώς, αυτομάτως μεταφέρεται στο Κέντρο Εκτέλεσης Παραγγελιών. Το Σύστημα Εκτέλεσης Παραγγελιών του Phen375™ ετοιμάζει αμέσως την παραγγελία σας, εκτυπώνει τα στοιχεία αποστολής και καταχωρεί την αποστολή στα συστήματα του Αμερικανικού Ταχυδρομείου, απ' όπου εκδίδεται online το Tracking Number του δέματός σας. Ακολούθως η USPS παραλαμβάνει το δέμα σας (από Δευτέρα έως Παρασκευή) στις 11 π.μ. κάθε μέρα. Από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε (αυτό το έχετε αποδεχτεί όταν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας κάνατε "κλικ" στο πεδίο “I agree to the terms and conditions”. Αν θέλετε να παραγγείλετε επιπλέον ποσότητα χαπιών Phen375™ θα πρέπει να κάνετε καινούργια παραγγελία.

Το δέμα μου χάθηκε και δεν το παρέλαβα
Όλα τα δέματα συνοδεύονται από το Tracking Number του Αμερικανικού Ταχυδρομείου. Με αυτόν τον αριθμό το δέμα σας παρακολουθείται καθ' όλη τη διάρκεια της αποστολής του. Όταν παραδοθεί, το σύστημα ενημερώνεται και η παραγγελία θεωρείται ως εκτελεσθείσα. Κάθε δέμα είναι ασφαλισμένο. Σε περίπτωση που το δέμα σας χαθεί, θα πρέπει να περιμένουμε 30 ημέρες πριν υποβάλλουμε την απαίτηση στην Ασφαλιστική Εταιρεία. Συνήθως εντός αυτού του χρονικού διαστήματος τα χαμένα δέματα βρίσκονται. Αν δεν βρεθεί, θεωρείται πλέον ως απολεσθέν και η παραγγελία σας εκτελείται εκ νέου.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για θέμα που αφορά στην παραγγελία μου;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Τηλεφωνικά: 001 - 855 281-8098 / 001 - 469-277-2439 / 001 - 214-446-6663
  • Μέσω Email: από την επίσημη ιστοσελίδα του Phen375
  • Μέσω Support Ticket: Ισχύει για τους πελάτες του Phen375™
    Κάνετε "login" στον λογαριασμό σας από την επίσημη ιστοσελίδα του Phen375 (αριστερή στήλη μενού - My account > Sign in) και κάνετε "κλικ" στο Contact us. Στο κάτω μέρος της σελίδας συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και το ερώτημα που θέλετε να υποβάλλετε.

Το δέμα μου έφτασε ανοιγμένο ή λείπουν προϊόντα
Πριν υπογράψετε για την παραλαβή του δέματός σας, να ζητάτε να το δείτε πρώτα και να ελέγξετε αν έχει φτάσει άθικτο και ασφαλές. Αν το δέμα σας φτάσει παραμορφωμένο, ανοιγμένο ή αν λείπουν από μέσα τα προϊόντα (ή μέρος αυτών) ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ το δέμα σας. Στείλτε μας ένα e-mail και θα σας στείλουμε εκ νέου το δέμα σας. Οι Υπηρεσίες των Ταχυδρομείων είναι υποχρεωμένες να σας παραδώσουν το δέμα σας άθικτο και ολόκληρο, όπως ακριβώς ήταν όταν το παρέλαβαν. Υπάρχει μία πιθανότητα να έχει ανοιχτεί το δέμα σας για έλεγχο του περιεχομένου από τις Τελωνειακές Αρχές. Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του νόμιμου καθώς οι Τελωνειακές Αρχές έχουν αυτό το δικαίωμα. Αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καταστρέψουν το περιεχόμενο ή να αφαιρέσουν ο,τιδήποτε από το περιεχόμενο. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο και το περιεχόμενο της παραγγελίας σας είναι άθικτο, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας και να υπογράψετε για την παραλαβή του.

Πότε χρεώνεται η πιστωτική μου κάρτα;
Μόλις κάνετε την παραγγελία και δηλώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για την πληρωμή, γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι με την τράπεζα για την επαλήθευση των στοιχείων σας και την εγκυρότητα της κάρτας σας και μετά την έγκριση χρεώνεται το ποσό. Η διαδικασία γίνεται μέσω διατραπεζικού συστήματος (https - 128 bit SSL) και είναι 100% ασφαλής.

Πρέπει να ακολουθήσω πιστά τη δίαιτα που μου δίνει το Phen375™;
Οχι. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε ακριβώς τις δίαιτες που σας προτείνει το Phen375 με την παραγγελία σας. Αυτές οι δίαιτες είναι κάποιες συστάσεις από διαιτολόγους και διατροφολόγους που θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το αδυνάτισμά σας με τα χάπια Phen375. Μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις καθημερινές σας συνήθειες ή να ακολουθήσετε τη δική σας δίαιτα.

Έχω ξεχάσει τον κωδικό εισόδου μου (password)
Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό εισόδου σας, μπορούμε να σας στείλουμε νέο κωδικό εισόδου στο e-mail σας που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Στη σελίδα αυτή στο μενού της αριστερής στήλης, πατήστε "Ο Λογαριασμός μου > Σύνδεση/Εγγραφή" και πάλι "Σύνδεση/Εγγραφή". Ακολούθως πατήστε στο link "Ξεχάσατε τον κωδικό;", συμπληρώστε το e-mail σας και πατήστε στο κουμπί "ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥ".

Μάθετε και σεις για τα χάπια αδυνατίσματος Phen375™

Λίφτινγκ ματιών "Eye Secrets"

Κιτ περιποίησης ματιών και ανόρθωσης βλεφάρων

Λίφτινγκ ματιών Eye Secrets

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω το σετ της Eye Secrets;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την Royal Mail (Αγγλικό Ταχυδρομείο). Για την Ελλάδα απαιτούνται 5 με 6 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Πόσο στοιχίζει η αποστολή για Ελλάδα;
Το κόστος αποστολής για Ελλάδα είναι £7,95 (περίπου €9,50)

Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα της Eye Secrets;
Βεβαίως και μπορείτε στέλνοντας μία τραπεζική επιταγή προς την Advanced Health Ltd, 18-20 Payne Street, Glasgow, Scotland, United Kingdom, G4 0LF
Θυμηθείτε να σημειώσετε το όνομά σας και την διεύθυνσή σας στο πίσω μέρος της επιταγής.

Πόσο γρήγορα θα δω τα αποτελέσματα του Eye Secrets;
Τα αποτελέσματα είναι πολύ αξιόλογα και μπορείτε να τα δείτε αμέσως.

Πόσες ταινίες (strips) περιέχει κάθε συσκευασία Eye Secrets;
Κάθε συσκευασία περιέχει 64 strips (κάλυψη ενός μήνα για καθημερινή χρήση).

Οι ταινίες που κολλάνε στο άνω βλέφαρο είναι ορατές;
Οι ταινίες (strips) είναι αόρατες γιατί "φωλιάζουν" στο άνω βλέφαρο και καλύπτονται από το "καπάκι" του ματιού.

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα της Eye Secrets;
Η συχνότητα της χρήσης είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε ατόμου. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση ή όταν εσείς θέλετε.

Τα προϊόντα της Eye Secrets μου προσφέρουν μια μόνιμη ή μια προσωρινή λύση;
Τα προϊόντα της Eye Secrets™ προσφέρουν μια προσωρινή λύση για την ανόρθωση του άνω βλεφάρου. Ακόμα και η βλεφαροπλαστική δεν προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα...

Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσουν οι ταινίες από τα βλέφαρά μου;
Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες οι ταινίες θα παραμείνουν στη θέση τους για τουλάχιστον 12 έως 18 ώρες.

Τα προϊόντα της Eye Secrets θα μειώσουν την κουρασμένη όψη μου;
Τα προϊόντα της Eye Secrets™ θα σας κάνουν να νοιώσετε πιό νεανική και λαμπερή από ποτέ! Αυτή η τόσο απλή μέθοδος θα διώξει την κουρασμένη όψη σας και θα σας κάνει να νοιώσετε και να δείχνετε μέχρι και 10 χρόνια νεότερη!

Τι περιέχει το τζελ της Eye Secrets; Είναι ασφαλές για το δέρμα μου; Περιέχει latex;
Οι ταινίες (strips) της Eye Secrets™ είναι επικαλυμμένες με κλινικά ελεγμένη υποαλλεργική κόλλα (προϊόν πετρελαίου). Το τζελ καθιστά επίσης εύκολη την αφαίρεση. Αν ωστόσο είσαστε ευαίσθητοι ή αλλεργικοί σε προϊόντα με βάση το πετρέλαιο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Eye Secrets™. Το προϊόν δεν περιέχει λατέξ.

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ το Instant Eye Tightener (άμεσο τέντωμα δέρματος ματιών);
Το Instant Eye Tightener μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά! Αυτό το απίστευτο προϊόν διαρκεί για 8-12 ώρες, ανάλογα με το δέρμα του κάθε ατόμου και του περιβάλλοντός τους. Προτείνουμε να κάνετε πιό συχνή χρήση αν έχετε εφίδρωση, ή αν έχετε λιπαρό δέρμα.

Έχω αλλεργίες και πολύ ευαίσθητο δέρμα. Το Instant Eye Tightener θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;
Το Instant Eye Tightener είναι 100% υποαλλεργικό προϊόν και είναι απόλυτα ασφαλές ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Τι μπορώ να περιμένω από την μακροχρόνια χρήση του Instant Eye Tightener;
Το Instant Eye Tightener όχι μόνο παράγει καταπληκτικά αποτελέσματα σε ένα μόλις λεπτό, αλλά παρέχει επίσης περαιτέρω βελτίωση. Όσο περισσότερο χρησιμοποιήσετε το προϊόν τόσο πιό πολύ μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων (μακροπρόθεσμα κατά 46%) όταν χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.

Μπορώ να χρησιμοποιώ Instant Eye Tightener παράλληλα με το makeup μου;
Ναι! Το Instant Eye Tightener έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο παράλληλα με το makeup όσο και μόνο του.

Στο δέρμα μου παραμένει ένα λευκό υπόλλειμα μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Τι κάνω λάθος;
Αυτό συμβαίνει συνήθως σε γυναίκες με ξηρό δέρμα. Μειώστε την ποσότητα και παράλληλα κάντε μαλάξεις της περιοχής με μία ενυδατική λοσιόν.

Θέλω να εξαλείψω την χαλάρωση γύρω από το στόμα μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Instant Eye Tightener;
Ναι!!! Το Instant Eye Tightener λειτουργεί και γιά άλλα σημεία του προσώπου που παρουσιάζουν χαλάρωση.

Πόσο καιρό διαρκεί μία φιάλη Instant Eye Tightener;
Μία φιάλη διαρκεί 30 ημέρες με καθημερινή χρήση.

Πόσο καιρό διαρκεί ένα δοχείο Lash Accelerator (επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων);
Εάν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ένα δοχείο του επιταχυντή αύξησης βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει περίπου 9 μήνες.

Σε πόσο καιρό μπορώ να δω αύξηση των βλεφαρίδων μου;
Κλινικές μελέτες μας δείχνουν 72% βελτίωση στην εμφάνιση των βλεφαρίδων μέσα σε 21 ημέρες. Ωστόσο μετά από 42 ημέρες τα συνολικά αποτελέσματα από την εμφάνιση των βλεφαρίδων, ως προς την πληρότητα, το μήκος, την ορατότητα, το πάχος και το πόσο πλούσιες και υγιείς πλέον είναι, βελτιώθηκε κατά 89%.

Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων είναι ένα ασφαλές προϊόν για χρήση;
Ναι. Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων έχει δοκιμαστεί οφθαλμολογικά και βρέθηκε ότι είναι ασφαλές προϊόν και μη ερεθιστικό.

Το Lash Accelerator (επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες;
Ναι. Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων είναι ένα προϊόν unisex. Είναι καθαρό και διαφανές και αυτό το κάνει ιδανικό για χρήση και από άντρες.

Το Lash Accelerator (επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα φρύδια;
Ναι. Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών, αραιών φρυδιών.

Φοράω extensions βλεφαρίδων. Μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα και το Lash Accelerator;
Ναι. Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων είναι ένα θαυμάσιο μίγμα θρεπτικών συστατικών που είναι κατάλληλα για χρήση, ενώ έχετε ήδη επεκτάσεις των βλεφαρίδων.

Το Lash Accelerator περιέχει κάποιο από αυτά τα συστατικά; ορμόνες, σαλικυλικά, δάφνη και λαουρυλοθειϊκό νάτριο, μεθύλιο, ουρία, ουρικό οξύ, PABA, ή προπυλενογλυκόλη;
Όχι. Ο επιταχυντής αύξησης βλεφαρίδων δεν περιλαμβάνει κανένα από τα παραπάνω συστατικά.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Τηλεφωνικά: 0044 (0) 118 9040 350
  • Μέσω Email: από την επίσημη ιστοσελίδα της Eye Secrets


Αποκτείστε και σεις τα προϊόντα της Eye Secrets™
  
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα