Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
γυμναστικη   υγεια

ΑΘΡΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  

 
προιοντα ποιοτητας

Γυμναστική - Άρθρα σχετικά με την γυμναστική

Γυμναστική στο σπίτι, οι 4 κανόνες της γυμναστικής, αδυνάτισμα, χάπια αδυνατίσματοςHome > Άρθρα Γυμναστικής

Οι 4 κανόνες για γυμναστική με ασφάλεια και αποτελέσματαΟι βασικοί κανόνες γυμναστικής για μείωση του λίπους, είναι οι εξής τέσσερις:

1. Όχι στην έντονη γυµναστική

Η έντονη γυµναστική αυξάνει τον µεταβολισμό (άρα επιφέρει καύση θερµίδων) τόσο κατά τη διάρκεια της, όσο και κατά την ξεκούραση, αλλά είναι μία προσπάθεια πολύ κοπιαστική και εξουθενωτική και απαιτεί καλά γυμνασμένα σώματα. Αν όµως έχετε αρκετά περιττά κιλά και είστε αγύµναστοι, η έντονη γυμναστική είναι εντελώς ακατάλληλη για εσάς. Λόγω της μεγάλης έντασης που απαιτείται, η διάρκειά της θα είναι μικρή, άρα η συνολική καύση θερμίδων µειωµένη και οι θερµίδες που θα κάψετε θα προέρχονται περισσότερο από γλυκογόνο (υδατάνθρακες που αποθηκεύονται στο σώµα) παρά από λίπος. Επιπλέον, υπάρχει αυξηµένη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε πιασίματα, µυϊκούς πόνους, µυϊκούς τραυµατισµούς ή και άλλα προβλήματα υγείας. Προσοχή λοιπόν! Η γυμναστική μπορεί να έχει καταπληκτικά αποτελέσματα, αρκεί να επιλέξουμε το σωστό πρόγραμμα βάσει του σωματότυπού μας και της εν γένει σωματικής μας κατάστασης. Όχι από την αρχή στην έντονη γυμναστική!

2. Ήπιες µορφές άσκησης

Οι ήπιες µορφές γυµναστικής, απαιτούν χαµηλότερη ένταση, άρα είναι και µεγαλύτερης διάρκειας. Προκαλούν καύση θερµίδων µόνον κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι θερµίδες που καίγονται είναι σαφώς λιγότερες από ό,τι θα καίγαμε με έντονη γυµναστική, αλλά οι ασκήσεις χαµηλότερης έντασης είναι προτιµότερες, γιατί µπορούν να παραταθούν χρονικά (περισσότερες επαναλήψεις). Με αυτό τον τρόπο, αυξάνεται η συνολική καύση του λίπους και δεν έχουμε μυϊκούς πόνους ή τραυματισμούς.

3. Κάψιμο λίπους - αύξηση μυϊκού ιστού

Για να µειωθεί το σωµατικό βάρος χρειάζεται ένα πρόγραμμα γυµναστικής που από τη μία θα διατηρήσει ή θα αυξήσει το µυϊκό ιστό και από την άλλη θα κινητοποιήσει το λίπος για την παραγωγή ενέργειας, άρα θα προκαλέσει την καύση λίπους.
Χρειάζεστε δηλαδή έναν πρόγραμμα γυμναστικής που να συνδυάζει την άσκηση µε βάρη και αερόβιες δραστηριότητες. Η προπόνηση µε βάρη ή βαράκια (που να τα χειριζόμαστε άνετα) θα πρέπει να είναι σύντοµη και έντονη και δεν θα πρέπει να ξεπερνά ποτέ τα 45-60 λεπτά. Κάθε υπέρβαση αυτού του χρόνου θα έχει ως συνέπεια τη µείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.
Η αερόβια προπόνηση (διάδροµος, περπάτηµα, ποδήλατο, κ.τ.λ.) θα πρέπει να κυµαίνεται ανάµεσα στα 30 και 50 λεπτά και να είναι χαµηλής ως µέτριας έντασης (60-80% της µέγιστης καρδιακής σας συχνότητας). Ένας εύκολος τρόπος υπολογισμού της έντασης είναι αν από το 220 αφαιρέσετε την ηλικία σας και αυτό που θα βρείτε το πολλαπλασιάσετε πρώτα επί 0,6 και ύστερα επί 0,8).

4. Πάνω απ' όλα η ασφάλεια

Η γυμναστική είναι καλή όταν γίνεται με ασφάλεια. Αν υποβάλλετε την καρδιά σας, τους μύες σας ή τις αρθρώσεις σας σε μεγάλη ένταση για την οποία δεν είναι κατάλληλα προετοιµασµένοι, τότε εκτίθεστε σε κίνδυνο για την υγεία σας.
Οι περισσότεροι τραυµατισµοί συµβαίνουν όταν δεν αισθάνεστε εύρωστοι, όταν είσαστε κουρασµένοι ή όταν οι ασκήσεις που κάνετε ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Σταµατήστε λοιπόν αμέσως την οποιαδήποτε άσκηση εάν νιώσετε πόνο στο στήθος, έντονη εφίδρωση, καρδιακή αρρυθµία, ίλιγγο, ναυτία, δύσπνοια, ζάλη, τάση προς εµετό, ή τάση προς λιποθυµία. Επίσης σταµατήστε αν δείτε µεγάλη ωχρότητα στο πρόσωπό σας, αν νιώσετε µεγάλη κούραση ή πόνο οπουδήποτε, ή γενικά αν κάτι απροσδιόριστο σας ενοχλεί. Αν τα συµπτώµατα επιµένουν, συµβουλευθείτε αµέσως κάποιον ειδικό.
Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα παράλληλα με τη γυμναστική
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375
           Γρήγορα ορατά αποτελέσματα!

πριν και μετα


 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα