Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
γυμναστικη   υγεια

ΑΘΡΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  

 
προιοντα ποιοτητας

Γυμναστική Zumba Fitness® (Ζούμπα) - Έλα και συ στο πάρτυ!

Γυμναστικη Ζουμπα, χορός Zumba Fitness, Γυμναστική στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, αδυνάτισμα, χάπια αδυνατίσματοςHome > Άρθρα Υγείας

Home > Άρθρα Γυμναστικής

Zumba Fitness

Γυμναστικη Zumba

Η τρέλα που έχει κατακτήσει την Αμερική και πλέον είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, ακούει στο όνομα Zumba® Fitness.
Προερχόμενη από την ομώνυμη κολομβιανή λέξη που σημαίνει "γρήγορη κίνηση", η Zumba αποτελεί το μεγαλύτερο χορευτικό πρόγραμμα fitness παγκοσμίως! Η ιδέα ήρθε σχεδόν τυχαία όταν ο γυμναστής διασημοτήτων Beto Perez έφτασε στο μάθημά του και συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει να φέρει μαζί την κασέτα με τη μουσική. Πήγε στο αυτοκίνητό του και έφερε μια κασέτα με λάτιν τραγούδια που άκουγε και ξεκίνησε κανονικά το μάθημα με αυτά τα τραγούδια.
Έτσι γεννήθηκε η Zumba!

Τι είναι η Zumba;
Γυμναστικη Zumba Αναμειγνύοντας λάτιν μοτίβα από τη samba, τη salsa, το mambo, το cha cha και τη merengue σε συνδυασμό με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop και με εύκολες ασκήσεις που γίνονται σε πιο αργό ή γρήγορο ρυθμό όπως το ανατολίτικο belly dance (χορός της κοιλιάς) και το ινδικό bollywood dance, οι οπαδοί της Zumba ...γιορτάζουν τη γυμναστική!
Δυνατή μουσική, απλά βήματα και ένα αερόβιο πρόγραμμα είναι υπεραρκετά για να κολλήσετε και να χάσετε κιλά, ενώ παράλληλα γυμνάζετε το σώμα σας!

Από τον Ιούλιο του 2009 η Zumba διδάσκεται σε πάνω από 40.000 μέρη σε 75 χώρες ενώ χιλιάδες είναι τα άτομα που έχουν τα dvd της εν λόγω γυμναστικής και γυμνάζονται με αυτόν τον τρόπο.
Η Zumba είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό πρόγραμμα άσκησης σχεδιασμένο για όλους - μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες - που θυμίζει πάρτυ!


Τι κάνει τη Zumba ξεχωριστή;

Αυτό λοιπόν που κάνει την Zumba τόσο ξεχωριστή είναι ότι δεν γυμνάζεσαι απλά, αλλά διασκεδάζεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος μέχρι να εξοικοιωθείς με τα βήματα! Γρήγορα θα μπεις στο παιχνίδι, θα χορέψεις, θα χάσεις πόντους και κιλά και η καρδιά σου θα δουλεύει ρολόι! Ο συνδυασμός της μουσικής και των κινήσεων μετατρέπει τη γυμναστική σε μια διασκεδαστική περιπέτεια! Καις λίπος, βελτιώνεις το καρδιαγγειακό σου σύστημα, γυμνάζεσαι αλλά ξεχνάς ότι είσαι στο γυμναστήριο. Διασκεδάζεις. Νομίζεις ότι απλώς χορεύεις σε ένα κεφάτο πάρτυ. Και ανυπομονείς να ξαναπάς. Γιατί η Zumba, όπως και τα περισσότερα πράγματα που απολαμβάνεις, είναι εθισιτική!

Αποτελώντας ένα απολαυστικό χορευτικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία, η Zumba αναγνωρίσθηκε τόσο για τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της, για το σώμα και τη διάθεση, όσο και για τους πιστούς οπαδούς της, καθώς είναι η μοναδική μέθοδος εκγύμνασης που αποκτά ετησίως χιλιάδες θαυμαστές με δεκάδες ώρες εκμάθησής της.

Η Zumba και στην Ελλάδα!

Μπορεί να ξεκίνησε από την Κολομβία, τώρα όμως η Zumba έχει φτάσει και στην Ελλάδα!
Πρόσφατα, στις 24 Μαρτίου 2012, έγινε ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός μαραθώνιος "Zumbathon®" στην Ελλάδα, στο Στάδιο Tae-Kwon-Do, στο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου, με τη συμμετοχή 30 instructors. Το Zumbathon® είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοικτή σε όλους, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική βοήθεια ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού οργανισμού. Το Zumba® Fitness party οργανώθηκε από πιστοποιημένους εκπαιδευτές Zumba από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν εγκριθεί από το Zumba Fitness, LLC. Παρουσίασαν εθελοντικά τις χορογραφίες τους, διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Το Zumba Fitness αριθμεί πάνω από 12.000.000 οπαδούς παγκοσμίως και ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει. Είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό πρόγραμμα άσκησης σχεδιασμένο για όλους που θυμίζει πάρτυ! Η μουσική, τα βήματα, οι κινήσεις, το μάθημα δίνουν ένα αίσθημα ελευθερίας, ευεξίας και χαράς!

Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.zumba.com ή την ελληνική προσπάθεια www.zumba-greece.gr ή και την σελίδα της Zumba Greece στο Facebook!
Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα παράλληλα με τη γυμναστική Zumba
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375
           Γρήγορα ορατά αποτελέσματα!

πριν και μετα


 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα