Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
ευ ζην   υγεια

ΑΘΡΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Σκέψη - Αδυνάτισμα
  

 
προιοντα ποιοτητας

Πόσο επηρεάζει η σκέψη μας το αδυνάτισμα και την δίαιτα

Θετική σκέψη, δίαιτα, αδυνάτισμαHome > Άρθρα Υγείας

Αν δεν το περάσουμε στον εγκέφαλό μας
δεν θα αδυνατίσουμε με καμία δίαιταΕγκέφαλος (σκέψη) και αδυνάτισμα
Το να χάσετε βάρος, στην ουσία είναι απλό. Χρειάζεται υγιεινή μετρημένη διατροφή και άσκηση. Στην θεωρία είναι πιο εύκολο από ότι στην πραγματικότητα. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι όταν θέλουν να κάνουν δίαιτα είναι η νοοτροπία του "δεν μπορώ να το κάνω αυτό".

Δέσμευση και πειθαρχία
Ένα επιτυχημένο αδυνάτισμα απαιτεί δέσμευση, αφοσίωση και πειθαρχία. Θα πρέπει πραγματικά να θέλετε να χάσετε βάρος για να πετύχει η προσπάθειά σας. Εάν έχετε την σωστή και θετική σκέψη, το να αδυνατίσετε και να χάσετε περιττά κιλά είναι εφικτό και μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Το να σκέφτεστε ότι είστε υπέρβαρος και πρέπει οπωσδήποτε να χάσετε κιλά βοηθάει πολύ. Είναι το πρώτο βήμα για να πάρετε σοβαρά την απόφαση να κάνετε δίαιτα και να αδυνατίσετε. Εκτός αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας που προκαλεί την αύξηση του βάρους, οπότε θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αν δεν πρόκειται για πρόβλημα υγείας, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να τρώτε περισσότερο από το κανονικό; Το στρες; Η ρουτίνα; Το άγχος; ή είναι απλά μια κακή συνήθεια; Μόλις καταλήξετε στο ποια είναι η αιτία, τότε μπορείτε να οργανώσετε ένα σχέδιο δράσης.

Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους
Εάν θέλετε να χάσετε κιλά πρέπει να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους. Για παράδειγμα, θα πείτε αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσω να χάσω μισό κιλό. Ζυγιστείτε κάθε εβδομάδα (όχι κάθε μέρα) και σημειώστε πόσα κιλά είστε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να παρακολουθείτε πόσα κιλά χάνετε και θα σας ενθαρρύνει κάθε φορά που θα πλησιάζετε το στόχο σας. Θυμηθείτε! ...όλα είναι στο μυαλό μας! Ο εγκέφαλος είναι αυτός που δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στη ζωή μας.

Όχι στις "δίαιτες αστραπή"
Μην ψάχνετε να βρείτε πώς αδυνάτισε η τάδε διάσημη, σταματήστε να επηρεάζεστε από τα περιοδικά που γράφουν για δίαιτες αστραπή ή για αυστηρές δίαιτες διασημοτήτων της show biz. Οι δίαιτες αστραπή είναι προσωρινές γρήγορες λύσεις και συνήθως βλαβερές για την υγεία. Ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ από την απότομη διατροφική αλλαγή και απορυθμίζεται. Δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες δίαιτες χωρίς να υποστείτε τις σοβαρές συνέπειές τους στην υγεία σας και κυρίως δεν θα διατηρηθείτε στα κιλά που χάσατε από μια δίαιτα αστραπή για πολύ καιρό.

Ναι στη μεθοδική δίαιτα
Μία δίαιτα για να έχει μόνιμο αποτέλεσμα πρέπει να είναι μεθοδική και σε βάθος χρόνου. Δεν επιτρέπεται να χάνετε πάνω από 2-3 κιλά την εβδομάδα. Και αυτό ισχύει για τους υπέρβαρους. Όσοι έχετε λίγα παραπάνω κιλά (5 έως 10 κιλά παραπάνω από το κανονικό), θα πρέπει να χάνετε το πολύ 1-1,5 κιλό την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε πρώτα απ' όλα την υγεία σας και τον οργανισμό σας. Παράλληλα δίνετε στον οργανισμό σας τον χρόνο να ανασυνταχθεί και να παράξει μυϊκό ιστό σε αντικατάσταση του λίπους που χάνετε.

Βάλτε το σαν στόχο στο μυαλό σας
Αφήστε στην άκρη τα λάθη και προχωρήστε στον στόχο σας. Το να ακολουθήσετε κατά γράμμα μία δίαιτα δεν είναι εύκολο πράγμα και η ανθρώπινη φύση μας, μας βάζει συχνά σε πειρασμό, ειδικά αν πρόκειται για φαγητό. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να το θέσετε στο μυαλό σας σαν στόχο, να μην το κάνετε δύσκολο για εσάς και να πιστέψετε ότι μπορείτε και εσείς να αδυνατίσετε, όπως άλλωστε τόσοι και τόσοι άλλοι γύρω σας.

Αλλάξτε διατροφή
Ψωνίστε και γεμίστε το ψυγείο με υγιεινές τροφές και υγιεινά σνακ. Πριν αγοράσετε ο,τιδήποτε από το Super Market, να ελέγχετε τα λιπαρά που αναγράφονται στην κάθε συσκευασία. Αν σας αρέσουν τα τυριά, μπορείτε άφοβα να συνεχίσετε να τα τρώτε, αλλά σε μικρότερες ποσότητες και κυρίως με λιγότερα λιπαρά. Διώξτε εντελώς τα παχυντικά σνακς (junk food, τσιπς, γαριδάκια κ.τ.λ.) από το σπίτι σας ή από τον χώρο εργασίας σας. Υπάρχουν πάρα πολλά υγιεινά σνακς που μπορείτε να καταναλώνετε και που θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθειά σας να αδυνατίσετε.

Αποκτείστε θετική σκέψη
Αρχίστε να σκέφτεστε από τώρα και στο εξής θετικά. Αλλάξτε τις κακές διατροφικές σας συνήθειες και βάλτε στοίχημα με τον εαυτό σας ότι αυτή τη φορά θα πετύχετε τον στόχο σας. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε τον πειρασμό να το ρίξετε έξω και να φάτε όσο θέλετε "σαν τον παληό καλό (ή μήπως κακό) καιρό", θυμίστε στον εαυτό σας πόσο πολύ έχετε προχωρήσει και τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα και πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ !..
Το είπαμε και πιό πάνω άλλωστε, όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας!

Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375
           Γρήγορα ορατά αποτελέσματα!

πριν και μετα


 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα