Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
ευ ζην   υγεια

ΑΘΡΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Phen375 - Παρενέργειες
  

 
προιοντα ποιοτητας

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375 - Παρενέργειες

Τι παρενεργειες έχουν τα χαπια αδυνατισματος Phen375Home > Άρθρα Υγείας

Όλα τα συμπληρώματα διατροφής (λιποδιαλύτες, χάπια αδυνατίσματος), εκτός από τα φυσικά συστατικά τους, περιέχουν και χημικά συστατικά. Είναι φυσικό λοιπόν να έχουν κάποιες παρενέργειες σε κάποια άτομα.


Οι παρενέργειες του Phen375
Όλα τα συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους ή λιποδιαλύτες, μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες, το ίδιο ισχύει και για το Phen375. Εδώ θα αναλύσουμε τα πάντα για τις παρενέργειες του Phen375, πόσο επικίνδυνες είναι, οι πιθανές τους αιτίες και πώς να αποφύγετε όλες τις πιθανές παρενέργειες του Phen375.

Οι αναφερθείσες παρενέργειες του Phen375
Έχουν αναφερθεί κάποιες παρενέργειες από ένα μικρό αριθμό χρηστών, τις οποίες όμως οφείλουμε να τις δημοσιεύσουμε.
Οι παρενέργειες αυτές είναι:
1. ασυνέπεια στην αφόδευση (δυσκοιλιότητα)
2. ζάλη
3. αύξηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης
4. αύξηση στο ρυθμό της καρδιάς
5. διαταραχή του ύπνου

Οι επιπτώσεις από αυτές τις παρενέργειες για τους χρήστες είναι διαφορετικές. Εξαρτάται κυρίως από παράγοντες όπως η ιδιοσυγκρασία των συστημάτων λειτουργίας και άμυνας του σώματος να ανεχθεί αυτό το προϊόν, η γενική κατάσταση υγείας, η ηλικία, η δοσολογία, κλπ.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάποιες διατροφικές ουσίες, όπως π.χ. στην καφεΐνη. Τα άτομα αυτά, αν πιούν ένα φλυτζάνι καφέ, αισθάνονται μία αύξηση των ρυθμών της καρδιάς τους και διαταρχή του ύπνου τους. Αντίθετα, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, που δεν έχουν αυτά τα συμπτώματα, έστω και αν έχουν πιεί περισσότερους καφέδες την ημέρα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η παρενέργεια της καφεΐνης δεν είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και για τα χάπια αδυνατίσματος Phen375.

Είναι αυτές οι παρενέργειες επικίνδυνες;
To Phen375 είναι πολύ καλά ανεκτό και είχε βοηθήσει με επιτυχία χιλιάδες χρήστες να χάσουν βάρος και να απολαμβάνουν ένα πιό υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι ασφαλές να καταναλώνουν αυτόν τον λιποδιαλύτη, δεδομένου ότι δεν έχει επικίνδυνες παρενέργειες που είναι απειλητικές για τη ζωή. Όσες ελάχιστες αρνητικές παρενέργειες έχουν αναφερθεί, είναι ήπιες και δεν είναι καθόλου επικίνδυνες για την ζωή και την υγεία.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που έχουν επωφεληθεί από τη χρήση των χαπιών αδυνατίσματος Phen375 και έχουν χάσει τα περιττά κιλά τους, χωρίς να επηρεαστούν από οποιαδήποτε παρενέργεια.

Μόνο ένας πολύ ελάχιστος αριθμός των καταναλωτών δήλωσε ότι όντως αισθάνθηκε κάποιες μικρές αρνητικές επιπτώσεις, όπως ασυνέπεια κενώσεων, αλλαγή στο πρότυπο ύπνου, ζάλη, ελαφρά αύξηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης και αύξηση του καρδιακού ρυθμού. Ωστόσο, δεν έχει αναφερθεί καμία μακροπρόθεσμη παρενέργεια.

Οι πιθανές αιτίες παρενεργειών του Phen375
α. Παράγοντες, όπως τα συστατικά που χρησιμοποιούνται
β. Αδυναμία να ανεχθεί ο οργανισμός αυτόν τον λιποδιαλύτη
γ. Υπερδοσολογία
είναι τα κύρια πιθανά αίτια αυτών των δυσμενών επιπτώσεων.

Παρενέργειες του Phen375 που ενδεχομένως προκλήθηκαν από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται:
Το Phen375 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό χάπι για απώλεια βάρους που συνδυάζει τις λειτουργίες της καύσης του λίπους και της καταστολής της όρεξης. Είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό από συνθετικά συστατικά, όπως 1,3,7-Trimethylxanthine, 1,3- Dimethypentylamine Hydrochloride, Καψαϊκίνη-1.12, L-Καρνιτίνη, LongJack Tongkat Ali 50:1 και Συμπαθομιμητική Αμίνη. Αυτά τα συστατικά, περισσότερο ή λιγότερο, επάγουν κάποιες παρενέργειες.

Οι περισσότεροι χρήστες αισθάνονται πολύ ενεργητικοί μετά τη λήψη των χαπιών Phen375. Αυτό οφείλεται στη δράση της 1,3-Dimethypentylamine Hydrochloride η οποία βοηθά στην αύξηση του ενζύμου που ενισχύει την ενέργεια και αυξάνει τον ρυθμό του μεταβολισμού για να κάψετε περισσότερο λίπος. Η αύξηση του επιπέδου της ενέργειας είναι στην πραγματικότητα μια παρενέργεια που κρίνεται θετική, καθώς οι καταναλωτές μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές δραστηριότητές τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Η ασυνέπεια στις κενώσεις και η ζάλη προκαλείται από την Καψαϊκίνη-1.12, ένα ενεργό συστατικό της πιπεριάς τσίλι, που χρησιμοποιείται για να ανεβεί η θερμοκρασία του σώματος ώστε να καίει περισσότερο λίπος. Αυτή είναι μία από τις παρενέργειες του Phen375 που κάνουν το σώμα σας να αισθάνεται "ζεστό", και ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να αφοδεύσει και έχετε ένα αίσθημα ζάλης.

Κανονικά, η Συμπαθομιμητική Αμίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χαμηλής πίεσης του αίματος και για καρδιακή ανακοπή, πιέζοντας το επίπεδο πίεσης του αίματος για μια ισχυρότερη ροή. Έτσι, η Συμπαθομιμητική Αμίνη, ως ένα από τα συστατικά του Phen375, θα αυξήσει τα επίπεδα πίεσης του αίματος όσων κάνουν χρήση.

Η 1,3,7-Trimethylxanthine περιέχει καφεΐνη. Όσοι δεν μπορούν να ανεχθούν καλά την καφεΐνη θα βιώσουν την αύξηση του καρδιακού τους ρυθμού. Επίσης, η Συμπαθομιμητική Αμίνη θα αυξήσει την φυσική παραγωγή της Νορεπινεφρίνης, που στην ουσία θα κάνει την καρδιά να χτυπά με ρυθμό ταχύτερο από ό, τι συνήθως.

Η αλλαγή στο πρότυπο ύπνου είναι μια διαταραχή του ύπνου που προκαλείται από την καφεΐνη που περιέχεται στο 1,3,7-Trimethylxanthine.

Άλλες πιθανές αιτίες:
Ορισμένοι καταναλωτές έχουν αναφέρει παρενέργειες από το Phen375, απλώς και μόνο επειδή παίρνουν υπερβολική δόση, αντί της δόσης που συνιστάται (μάξιμουμ 2 χάπια την ημέρα) από τον κατασκευαστή (RDK Global). Παίρνουν περισσότερα χάπια καθημερινά από ό, τι προβλέπεται, απλώς και μόνο επειδή θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα. Υπερβαίνοντας τη μέγιστη ανεκτή δόση (δηλαδή παίρνοντας 3 ταμπλέτες ή περισσότερες σε μια μέρα) δημιουργούν πρόβλημα στο επίπεδο ανοχής του συστήματος του σώματος, που στη συνέχεια φέρνει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Η υπερβολική αύξηση του μεταβολισμού σας, λόγω της διεγερτικής επίδρασης των χαπιών θα προκαλέσει αύξηση του καρδιακού σας ρυθμού και θα επηρέασει με τη σειρά του το πρότυπο ύπνου σας.

Μια άλλη πιθανή αιτία των παρενεργειών είναι οι τοξίνες που απελευθερώνονται ως αποτέλεσμα της αύξησης του μεταβολισμού. Το λίπος βρίσκεται εκεί όπου το σώμα αποθηκεύει τοξίνη και η διαδικασία μετατροπής του σε ενέργεια λαμβάνει χώρα στο συκώτι. Αυτή η διαδικασία θα απελευθερώσει φυσικά τις αποθηκευμένες τοξίνες. Η συνεχής συσσώρευση αυτών των τοξινών μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ζάλη σε σύντομο χρονικό διάστημα και να βλάψει το συκώτι σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Για τον λόγο αυτό, η διάρκεια λήψης των χαπιών Phen375 δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 12 εβδομάδες.

Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες του Phen375
Θα πρέπει:
1. Να μην πάρετε τα χάπια αυτά αν πάσχετε από υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα, κατάθλιψη, γλαύκωμα, αλλεργίες, αν είστε έγκυος, αν θηλάζετε, αν είσαστε κάτω των 18 ή άνω των 65 ετών, ή αν βρίσκεστε σε θεραπεία και παίρνετε άλλα φάρμακα.
2. Να ακολουθείτε αυστηρά τις δοσολογικές οδηγίες και να μην κάνετε κατάχρηση (υπερδοσολογία).
3. Να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λιποδιαλύτη, για να σας συμβουλεύσει αν θα επηρεαστεί ο οργανισμός σας από τις παρενέργειες του Phen375 ή πόσο καλά το σώμα σας μπορεί να ανεχτεί τέτοιου είδους παρενέργειες.
4. Να πίνετε πολύ νερό, όσο θα κάνετε χρήση του Phen375, το καθαρό νερό είναι ό,τι το καλύτερο. Πίνετε 1 ποτήρι νερό κάθε ώρα και σταματήστε να πίνετε 2 ώρες πριν ξαπλώσετε για ύπνο. Πίνοντας αρκετό νερό, θα επιτρέψει στο σώμα να απορροφήσει περισσότερα υγρά για να βοηθήσει στην επίλυση τόσο των προβλημάτων της ασυνέπειας της αφόδευσης, όσο και στα επίπεδα αύξησης της αρτηριακής πίεσης. Το νερό συντελεί στο να "ξεπλύνετε" τις τοξίνες και βοηθά επίσης το συκώτι να διατηρήσει τη μέγιστη απόδοση για αφομοίωση των λιπαρών ουσιών.
5. Να συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν τα προβλήματα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες της δυσκοιλιότητας, της ζάλης, του ρυθμού των καρδιακών σας παλμών και της αλλαγής στο πρότυπο ύπνου επιμένουν ή γίνονται ενοχλητικές, κάνοντάς σας να αισθάνεστε άβολα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η χρονική διάρκεια που μπορεί να παίρνει κανείς οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής (λιποδιαλύτη) δεν πρέπει να ξεπερνά τις 12 εβδομάδες, ενώ όσοι δε χάνουν βάρος πρέπει να σταματούν τη χρήση του.

Προσέξτε ιδιαίτερα από πού θα αγοράσετε τα χάπια αδυνατίσματος Phen375 καθώς υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που πωλούν απομιμήσεις.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375
           Γρήγορα ορατά αποτελέσματα!

πριν και μετα


 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα