Αδυνατισμα διαιτα υγεια ευεξια
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
    trans.gif
ευ ζην   υγεια

ΑΘΡΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Υπνος - Αδυνάτισμα
  

 
προιοντα ποιοτητας

Τι σχέση έχει ο ύπνος με την δίαιτα και το αδυνάτισμα

Υπνος, πείνα, δίαιτα, αδυνάτισμαHome > Άρθρα Υγείας

Ενας κακός ή ακατάστατος ύπνος μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω
σε ένα πρόγραμμα δίαιτας για αδυνάτισμαΎπνος και Πείνα: Τι σχέση έχουν;
Όταν ακολουθείτε αυστηρά ένα πρόγραμμα δίαιτας και αδυνατίσματος είναι σημαντικό να εξετάσετε ό,τι κάνετε, που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Πολλοί άνθρωποι εστιάζουν όλη τους την προσοχή στο αν ασκούνται και αν ακολουθούν κατά γράμμα την δίαιτα τους. Δεν δίνουν σημασία όμως σε κάποιους άλλους παράγοντες του τρόπου ζωής τους, που επηρεάζουν σημαντικά το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Ένας τέτοιος παράγοντας, είναι ο ύπνος σας. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το αδυνάτισμα. Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό και να προσπαθήσετε να έχετε ένα καλό ύπνο την νύχτα, κάθε νύχτα. Ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα της πείνας, άρα και το αδυνάτισμα. Αυτό πρέπει να το έχετε πάντα υπόψη σας.

Ύπνος και Επίπεδα Ενέργειας
Η κύρια αιτία που ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα της πείνας και την πρόοδο της δίαιτάς σας, είναι γιατί η έλλειψη ύπνου συνοδεύεται από έλλειψη ενέργειας. Όταν τα επίπεδα της ενέργειας πέφτουν, το πρώτα πράγμα που κάνει ο οργανισμός είναι να στραφεί προς επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες αμέσως μόλις καταναλωθούν, μετατρέπονται σε γλυκόζη, παρέχοντας στον οργανισμό την ενέργεια που έψαχνε. Στην πιό πάνω περίπτωση, δεν είναι η χημική ενέργεια που χρειάζεστε από το φαγητό. Στην πραγματικότητα το σώμα σας είναι κουρασμένο από την έλλειψη ύπνου. Έτσι αν είστε κουρασμένοι και τρώτε εξαιτίας της έλλειψης ύπνου, θα προσλαμβάνετε περισσότερες θερμίδες από όσες πρέπει και έτσι θα επιβραδύνετε την καύση του λίπους.

Ύπνος και Ευαισθησία στην Ινσουλίνη
Ένα άλλο μεγάλο θέμα που συνδέει τον ύπνο με την πείνα είναι το γεγονός ότι όταν δεν έχετε κοιμηθεί αρκετά, ο οργανισμός σας δεν θα είναι τόσο ευαίσθητος στην ινσουλίνη, όσο είναι κανονικά. Ακόμα και μια νύχτα ελλιπούς ύπνου μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί την ινσουλίνη για την επεξεργασία του σακχάρου στο αίμα. Αυτό σημαίνει ότι μετά από ένα γεύμα που περιέχει υδατάνθρακες, ο οργανισμός σας θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε να τρώτε ακόμη περισσότερους υδατάνθρακες, καθώς αισθάνεται ότι δεν έχει αρκετούς. Αυτό σημαίνει ότι θα προσλαμβάνετε περισσότερες θερμίδες και αντί να αδυνατίσετε και να χάσετε κιλά, θα πάρετε βάρος ή στην καλύτερη περίπτωση θα μείνετε στάσιμοι στα ίδια κιλά για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε το 2009, ανακάλυψε ότι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες τη νύχτα είχαν 4,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν μη φυσιολογικούς δείκτες σακχάρου σε 6 χρόνια σε σύγκριση με όσους κοιμούνται περισσότερο.

Ύπνος και Έλεγχος της Βουλιμίας
Κάτι άλλο που συνδέει τον ύπνο με την πείνα, είναι ο έλεγχος της βουλιμίας. Μετά από μια νύχτα με κακό ύπνο ή χωρίς ύπνο, οι πιθανότητες να αντισταθείτε στον πειρασμό του φαγητού την επόμενη μέρα είναι πολύ μικρές. Θυμηθείτε κάποια τέτοια φορά που ξενυχτίσατε, πόσο πεινούσατε την επόμενη μέρα. Όταν έχετε έλλειψη ύπνου, το να πείτε όχι σε τροφές που πραγματικά δεν πρέπει να φάτε, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αν έχετε κοιμηθεί καλά και αρκετά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε τις σωστές επιλογές στο φαγητό σας και θα είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε την δίαιτά σας. Εάν θέλετε να δείτε αποτελέσματα με την δίαιτα που ακολουθείτε και να χάνετε κιλά, πρέπει να κάνετε κάθε μέρα καλό ύπνο για εφτά με οκτώ ώρες.

Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!

Χάπια Αδυνατίσματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες
Phen375 Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής. Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα χαπια αδυνατισματος Phen375
           Γρήγορα ορατά αποτελέσματα!

πριν και μετα


 
| Προϊόντα | Χάπια Αδυνατίσματος | Θεραπεία Ακμής | Λεύκανση Δοντιών | Λίφτινγκ Ματιών | Αδυνάτισμα | Δίαιτα | Υγεία - Ευεξία |
| Γυμναστική | Αρθρα | Μαρτυρίες Πελατών | Ερωτήσεις | Online Παραγγελία | Αποποίηση ευθύνης |
 
© 2012, Αδυνάτισμα Δίαιτα